Over JDI

Volg ons

Met samen meer dan 25 jaar ervaring in de installatietechniek, zijn Joris Overvelde en Daan Evers in 2019 gestart met JDI Installatie.

Met deze ervaring wil JDI graag meedenken en adviseren in een project. We plaatsen niet zomaar wat de klant wil, maar we denken echt mee met de klant. We zijn nuchter, eerlijk en transparant. En op deze manier staan we altijd achter ons eigen werk en merken we dat klanten veel tevredener zijn.

Samenwerken met JDI?

Wanneer we vanaf het begin van een project betrokken zijn, of het nu gaat om een nieuwbouw of renovatieproject, is onze meerwaarde het grootst. We geven advies en denken mee.

Communicatie is een van de belangrijkste factoren in een bouwproject. Doordat je met ons aan tafel zit bij een bespreking en wij het werk ook uitvoeren, ontstaan er eigenlijk nooit problemen op gebied van communicatie. De lijnen zijn kort en we weten waarover we praten.

Verduurzaming van jouw woning of gebouw

Onze werkzaamheden op installatiegebied zijn voornamelijk gericht op verduurzaming. Denk aan de installatie van warmtepompen, vloerverwarming, montage van airco’s en meer. We geven op dit gebied ook graag een advies, lees daarover meer op de pagina duurzaamheid.