Warmtepomp en vloerverwarming

contact JDI Installatie

  • Leemsteeg 29
  • 7384 SN Wilp

Werken met JDI?

Kies voor vloerverwarming en/of warmtepomp!

Vloerverwarming geeft het hele jaar door in huis een heerlijke warmte, een comfortabel gevoel. Kies je voor vloerverwarming dan is het over het algemeen niet nodig om nog extra radiatoren toe te passen. Er kan ook gekozen worden voor vloerverwarming op de begane grond en traditionele verwarming op de verdieping(en).

De aanleg van vloerverwarming in een bestaande woning of nieuwbouw kan op diverse manieren:

  • Infrezen: handig in bestaande vloeren, waarbij je niet hoeft te hakken of breken.
  • Droogbouw: een optie waarbij direct isolatieproblemen worden opgelost, bijvoorbeeld handig bij woningen met een houten vloerskelet of in flats.
  • Natbouw: hierbij wordt de vloerverwarming gelegd op krimpnetten, noppen- of tackerplaten. Na het leggen van de buizen wordt er een zandcement of gipslaag gestort.

Warmtepomp

De toepassing van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming is een slimme keuze. Vooral wanneer je over wilt stappen op compleet gasloos is de warmtepomp een goede oplossing. Een warmtepomp zorgt voor een duurzame en efficiënte verwarming én koeling van een woning.

JDI Installatie levert warmtepompen van Remeha, een gerenommeerd merk met kwaliteitsproducten. Interesse in een warmtepomp? Dan adviseren wij op basis van jouw wensen en de toepassing de keuze voor de juiste warmtepomp. Want elke warmtepompinstallatie is in principe maatwerk, helemaal afgesteld op jouw woning en behoeften. Met boiler of zonder? Enkel binnenunit, buitenunit of split-unit? Voorverwarming met ventilatielucht?

Belangrijk bij de keuze om een warmtepomp te installeren is of je huis wel voldoet aan de isolatienormen. Kijk op onze pagina duurzaamheidsadvies voor meer informatie.

Neem contact met ons op!